Skönt sex på tåget!

Skönt sex på tåget!

Jag hade rest runt i Australien i två månader när jag bestämde mig för att ta tåget från Sydney på östkusten till Perth på västkusten. Den 250 mil långa resan, tvärs över kontinenten, beräknades ta tre dygn. Eftersom jag hade en stram budget köpte jag bara en sittplatsbiljett. De gångna två månaderna som ensam tjej hade lärt mig en del, alltid fanns det väl någon ensam kille som hade sovplats… Trots det var det med blandade känslor som jag steg ombord på tåget den där fredagseftermiddagen.

Tre dygn i en och samma stol lät onekligen väldigt mycket. De första timmarna satt jag mest och såg ut genom fönstret och lät tankarna vandra. Allt eftersom tiden gick blev det glesare mellan bebyggelsen och när solen gick ner låg horisonten öppen framför oss. Den första natten sov jag dåligt och vaknade allt som oftast. Till sist måste jag ha slumrat till för när jag vaknade nästa gång hade solen gått upp och utanför mitt fönster fanns inget mer än öken så långt ögat kunde nå. Det mesta av dagen gick utan att jag såg mer än en handfull fåglar och några förtorkade buskar som rullade i vinden.

Jag hade precis börjat tycka att det kändes långtråkigt när en attraktiv man i trettioårsåldern gick förbi. Våra ögon möttes och han höll kvar min blick tillräckligt länge för att jag skulle förstå att han var intresserad. Varför hade jag inte sett honom förut? På väg tillbaka till sin plats stannade han till där jag satt och sa att han hade märkt att jag reste ensam. Han undrade om jag ville låna hans freestyle för att lyssna på musik ett tag. Rastlös av att ha suttit still så länge utan något att göra tog jag tacksamt emot hans erbjudande. Dessutom skulle jag få en ursäkt för att prata med honom igen.

Pliktskyldigast lyssnade jag till några av hans band medan jag började fantisera om hur vi skulle kunna få tiden att gå. Han var verkligen mycket attraktiv med det solblekta, blonda håret. Musklerna spelade under hans skjorta som var uppknäppt tillräckligt mycket för att avslöja en naturlig solbränna. Det pirrade till i mig av förväntan och jag kände hur bröstvårtorna styvnade vid tanken. Jag lade armarna i kors och började försiktigt smeka mig själv över brösten utan att min stolsgranne märkte något. Mina tuttar var min största fördel, naturligt stora och runda vilket perfekt matchade min timglasformade kropp. Jag brukade alltid skämta om att jag var stöpt i en korsett. Smal midja, läcker perfekt rundad bakdel och en fyllig mun, som gjord för sexuella erövringar.

Otåligt bestämde jag mig för att gå bort och prata med honom. Solen hade gått ner och folk började göra sig i ordning för natten när jag slog mig ner bredvid honom. Det dröjde inte länge förrän min hand gled längs med hans lår och stannade till över utbuktningen i hans byxor. Jag lät handen vila där en stund och kände hur det började rycka och pulsera där inne. Med van hand masserade jag den allt hårdare bulan. Han stönade till lågt och en dam tvärs över gången lutade sig fram och sneglade mot oss. Av det chockerade uttrycket i hennes ansikte kunde jag tyda att hon sett var jag haft min hand i alla fall. Som tur var dämpades ljuset just då till nattbelysning och vi fick fram en filt som vi tacksamt drog över oss.

Det halvskumma ljuset och filten skapade nya möjligheter och jag knäppte upp knapparna i hans byxor. De nästan flög upp av sig själva på grund av trycket från hans stenhårda kuk. Befriad från byxorna reste den sig i sin fulla längd och jag konstaterade belåtet att den var en av de största jag någonsin sett. Med fast hand började jag runka upp och ner samtidigt som jag smekte kulorna med den andra handen. Under tiden hade hans hand letat sig in under min kjol bara för att upptäcka att jag inte hade några trosor under. Ivrigt började han smeka min fitta som var dyblöt vid det här laget och tycktes vibrera av upphetsning. När jag sköt fram höfterna för att han skulle komma åt bättre tryckte han upp ett finger i mig. Njutningen var så stark att jag trodde jag skulle komma med en gång. Han sköt in ett finger till och började jucka fram och tillbaka. Ett tag blev jag orolig att damen tvärs över gången skulle höra hur det plaskade om fittan, så våt som jag var. Med den ena handen började jag smeka klittan samtidigt som jag runkade honom med den andra.

Om jag är bra med händerna så är jag ännu bättre med min mun och jag kunde inte tänka mig något jag hellre ville än att suga hans kuk. Utan tanke på damen tvärs över gången dök jag ner under filten. Sakta började jag slicka hans kuk från penisroten upp till huvudet. Jag lät tungan cirkulera runt ollonet några gånger innan jag sög in honom i munnen. Jag kände hur han tryckte upp höfterna mot mig och pressade ner mitt huvud för att förmå mig att ta in mer. Hans rörelser sporrade mig och jag började suga allt fortare samtidigt, som jag hjälpte till med händerna. Jag lät tungan rotera runt hans penis bara för att sedan snabbt ta in hela hans kuk i munnen.

Eftersom han tydligt uppskattade mina övningar ökade jag trycket med läpparna och lät tungan spela mot hela hans längd. När jag märkte att han började andas allt häftigare saktade jag farten lite. Mina läppar värkte av ansträngningen och jag slickade hans kulor, för att låta läpparna återhämta sig. Jag sög in den ena kulan i munnen och slickade varsamt samtidigt som jag runkade hans kuk med andra handen. Han rörde höfterna rytmiskt i stötande rörelser. Det sög till i fittan när jag märkte hur upphetsad han var. Jag ville att han skulle ta mig ordentligt. Jag ville känna hans bamsekuk i mig. Diskret smög jag tillbaka upp på sätet bredvid honom och viskade att jag inte kunde hålla mig längre. Jag ville att han skulle knulla mig ordentligt.

Jag reste mig och gick bort mot tågduschen och jublade tyst inom mig när jag såg att det var ledigt. Nonchalant gick jag in och stängde dörren om mig. Det dröjde inte länge förrän det kom en diskret knackning på dörren. Jag praktiskt taget slet in honom och låste dörren. Duschen var för liten för att vi skulle kunna ligga ner och det stod en bänk vid ena kortsidan men det hindrade inte oss. Det tog inte många sekunder innan vi slitit av varandra kläderna och satt på vattnet för att dämpa ljudet från våra övningar. Jag knäböjde framför honom och tog återigen hans stenhårda kuk i munnen. Det hade sipprat fram några droppar sperma som jag ivrigt slickade i mig, men det bara gjorde mig sugen på mer. Jag tiggde att han skulle ta mig, stöta hårt och länge. Han lyfte upp mig och tryckte mig mot väggen när han pressade in kuken i min blöta trånga fitta. Jag skrek till av njutning när jag kände honom i mig och slog benen om hans midja så jag kunde hjälpa till att trycka in honom. Hans kuk fyllde upp mig totalt och nådde fram till mitt allra innersta. Jag älskar när män stöter kuken hårt i mig och det gjorde han gång på gång. Jag höll benen hårt om hans midja, fast besluten att få honom så djupt in som det bara gick.

Efter bara några minuter kände jag hur orgasmen närmade sig. Jag skrek till av njutning och tappade fullständigt kontrollen över min egen kropp.

Det dröjde inte länge innan jag ville ha mer och bad honom att ta mig bakifrån. Jag lutade mig framåt och tog stöd med armarna mot bänken. Han särade på mina skinkor och blottade min vulva som vid det här laget var svullen och röd. Jag kände hur vattnet strilade längs med ryggen och ner mellan skinkorna när jag lyfte upp ena benet för att han lättare skulle komma åt att tränga in i mig. Han tog ett fast tag om mina höfter och pressade in kuken. Brösten gungade fram och tillbaka när han stötte i mig. Efter ett tag kände jag hur han tryckte tummen mot stjärthålet. Jag slappnade av och kände hur analöppningen drog sig samman när han pressade in tummen. Åh, så skönt, men kunde jag få in hans bamsekuk?

Jag behövde inte fundera länge för strax hade han lirkat in hela ollonet och kunde börja tränga längre in i rövhålet. Jag kved till lite men njutningen var starkare än smärtan och snart stötte han i ett raskt tempo. När jag kände hur han ökade takten började jag smeka mig själv på klittan. Jag tryckte upp två fingrar i min blöta fitta och kände hur hans kuk rörde sig i andra hålet. Njutningen var så omedelbar att jag inte kunde hålla emot längre och orgasmen tog mig med storm. Jag kände de pulserande sammandragningarna i rövhålet komma snabbt, en efter en och krama om hans batong. Det blev för mycket för honom och han stönade till, slet ut kuken och sprutade satsen över mina skinkor och hela min rygg.

Den natten hade jag inga problem att sova och resten av resan gick väldigt snabbt. Det blev många fler möten i tågduschen…

Tillfredsställd tågresenär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *