Sköna lunchraster!

Sköna lunchraster!

Jag hade sänt ett litet meddelande till min älskare Harry att jag behövde honom snarast. Det bästa med honom var att han också var gift och inte var intresserad av något förhållande, förutom det sexuella vi hade. Visst hade vi blivit vänner, men det var inte mer än så. Jag är själv gift med en man jag älskar, men efter att i flera år inte ha blivit sexuellt tillfredsställd tillräckligt ofta så hade jag sökt mig utåt och hittat Harry i samma situation. Harry var egen företagare och hade därför lätt att komma ifrån. Själv jobbade jag som sekreterare på ett kontor. Jag är en av de lyckliga som har en riktigt schyst chef som ibland låter mig sticka lite tidigare eller ta lång lunch.

Jag och Harry brukade träffas i lägenheten som fanns till förfogande för gäster eller andra företagare min chef brukade bjuda in. Jag hade hand om nyckeln dit, så sängproblemet var enkelt fixat för oss.

Jag är mycket förtjust i vackra underkläder och vet att min älskare också är det, så idag hade jag tagit på mig en röd korsett med röda strumpor till. Jag tyckte själv att jag såg mycket vacker ut. Jag är ingen klassisk skönhet, men mitt långa, mörka hår ligger en bra bit ner utefter ryggen och är tjockt och glänsande. Mina bröst är stora och fylliga och mycket känsliga.

Klockan var redan tolv och det var dags för min långlunch, och jag halvsprang ut till hissen för att få ett lite försprång till lägenheten. Harry hade ju inga nycklar, och jag ville inte att han skulle behöva vänta på mig. När jag närmade mig trappuppgången såg jag att jag inte varit först ändå. Harry stod där utanför med ett stort, soligt leende.

– Jag ser att du mår bra, sa jag och tittade upp i hans vackra, blå ögon.

– Vem skulle inte göra det en sådan här vacker dag när solen skiner och en trevlig herdestund i halmen väntar, sa han och leendet blev ännu större.

Jag låste upp dörren och vi gick upp till takvåningen som vi skulle låna.

När vi kommit in gick vi direkt till sovrummet och började slita i varandras kläder. Harrys kavaj och skjorta åkte snabbt av och jag kunde inte låta bli att nafsa lite i hans ena bröstvårta medan jag försökte få upp bältet i byxorna.

– Vänta, så hjälper jag dig.

Medan Harry knäppte upp byxorna hann jag snabbt få av min kjol och min blus som jag brukade ha på mig på jobbet.

– Du är så härlig, sade jag när jag såg att hans manlighet redan stod upp.

– Han vet vad det är som väntar, jag gillar förresten din klädsel, sa han och lät blicken glida över min kropp där jag nu bara stod i underkläderna.

Han böjde sig fram och drog ner axelbanden och började smeka mina bröst. Men jag kände att jag inte ville ta det lugnt i dag, så jag tog ett kraftigt tag runt hans armar och slängde ner honom i sängen, och sa att jag inte kunde vänta längre.

– Har du inget tålamod i dag din lilla katta?

Jag var redan saftigt blöt i fittan vid det här laget så jag tog tag runt hans kuk och sjönk ner över den som svar.

– Tydligen inte, sa han och lade sina händer på mina breda höfter och hjälpte till.

Det var gudomligt skönt att känna hans hårda kuk glida ut och in i snabbt tempo. Jag hade längtat efter detta hela förmiddagen.

– Hårdare, hårdare… snälla, kved jag, och jag kände hur han tog i och mötte mig i rörelserna.

Harry reste på sig och vände mig om så att han kunde knulla mig bakifrån och det tog inte lång stund förrän jag skrek ut min orgasm.

Det här var den bästa medicinen mot tråkiga arbetsdagar. Jag kände hur Harry började spänna sina ben. Jag visste att han gillade bli avsugen så jag reste mig snabbt så han gled ur, och satte mig på sängen, och tog hans stora kuk i min mun och sög några tag innan jag sa:

– Jag vill att du sprutar i mitt ansikte, och började suga med kraftiga tag igen.

Jag smekte hans rumpa med min ena hand under tiden jag runkade med den andra. Jag kände att han närmade sig utlösning och runkade honom så att jag skulle få det varma sprutet i ansiktet. Det är något jag alltid älskat.

– Åhh, jag kommer!

Jag kände hur den varma sperman rann ner för mina kinder och ner för halsen. Jag slickade mig runt munnen och sög i mig det som hamnat där.

Vi lade oss ner på sängen för att pusta ut en liten stund innan det var dags att göra sig presentabel för arbetet igen.

– Det här var ett skönt avbrott i jobbet. Du är alltid lika skön, men det vet du väl.

– Mm… sade jag. Du är inte dum du heller. Jag känner för en långkörare nu efteråt egentligen, men jag har inte tid. Tänk vad man får offra för jobbet, sa jag och skrattade.

Jag reste mig för att gå ut i duschen och tvättade av mig en snabbis innan det var dags att gå tillbaka till jobbet igen, och givetvis utan att ha ätit någon lunch den här dagen heller.

Harry hade redan börjat klä på sig och jag kunde inte låta bli att stå och stirra på honom. Han var verkligen en snygg man i sina bästa år, och jag kunde inte låta bli att undra om hans fru visste vad hon gick miste om när hon inte utnyttjade sina chanser. Ja, jag ska inte klaga, för jag tar ju vara på dem istället.

När Harry var färdigklädd gav han mig en puss och sa:

– Vi ses snart hoppas jag, och gick.

– Ja, det hoppas jag med, sa jag för mig själv efter att dörren slagit igen.

Jag visste att det skulle bli rätt snart.

Harrys älskarinna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *