MÅNADENS
Tidigare

CAROLINE ANDERSEN
-
är Norges nya porr-pinsessa.

Hon driver en strippförmedling, ger kurser i striptease, skriver för Aktuell Rapport och sin hemsida. Hon spelar in porrfilm och lever ut sin exhibitionism utan skam.
Hon är stolt över sin kropp och tänker inte göra silikontuttar. Hon vill vara en förebild för unga kvinnor och vara med och påverka idealen i porrbranschen.

Jag gjorde en skön intervju med denna härliga sexgudinna, varsågoda, här är den!

- Den som gillar sex kanske känner igen dig från omslagen på herrtidningar eller porrfilmer (jag kan skriva erotiska filmer om du föredrar det, men jag gillar ju porr, så det känns lite hycklande) men vem är du EGENTLIGEN?

- (Porr är bäst, enig! ) Jag är en ung norsk tjej som, i tillägg till att gilla sex, också är mycket fascinerad av porr. Det som fascinerar mig så mycket med porr är tabuna, klischéerna och det djuriska som kommer fram i människan när hon kommer i kontakt med porr.
Annars driver jag en stripteasefirma här i Norge, www.strippeline.no, som leverera Dirty Striptease, Dildoshow och Lesbiske show och jag har hållit många strippkurser för kvinnor som vill komma i bättre kontakt med sin sexualitet och sin inre Diva.
Annars har jag sambo, hus och hund. Jag går oftast runt i pysjamas varje dag, och jobbar med min hemsida. Och så älskar jag musik och choklad.

- Hur kom det sig att du började jobba med sex?

- Det är inte så lite girl-power inspirerat... Hehe! Jag får en kick av att vara badgirl, och jag märkte också fort att sex-branschen var ett ställe där jag hade mycket att bidra med. Jag tycker att porr är viktigt och det kommer alltid att existera i en eller annan form. Som kvinna är det mycket man kan göra för att göra porren ännu bättre, sexigare och mer moraliskt försvarbar. Porr kan lika gärna handla om att avguda kvinnor som att diskriminera dem. Det är upp till dem som gör den. Jag har aldrig haft ett jobb som ger mig möjligheten att använda så mycket av min potential som jag gör i sex-jobbet. Eftersom jag är en person som har behov av konstant utveckling och nya utmaningar, så passar sexbranschen mig perfekt. Jag får vara skådespelare, webdesigner, filmklippare, regissör, affärskvinna OCH slyna – allt på en gång! Jag är ju en exhibitionist, och jag tycker det är viktigt med sexfantasier. Dessutom tycker jag inte om att jobba alltför hårt... Hihi! I det här jobbet kan jag sova länge och ta ledigt när jag vill. Jag är en person som MÅSTE vara sälvständig egenföretagare, men jag måste också ha möjligheten att leka mycket i vardagen. Allt detta kombineras perfekt i porr-jobbet.

- När började du?
- Jeg jobbade med telefonsex från 2002 till 2003, efter det gick jag en utbildning inom reklam, strategi och varumärkesbyggning. Parallelt med studierna började jag strippa 2005, men fattade fort att pengarna låg i att driva egen firma för svensexor etc. i stället för att jobba på klubbar. 2006 kontaktade jag FHM (For Him Magazine www.fhm.no) för jag tyckte att deras sex-material inte höll måttet. 2007 fick jag en egen sex-spalt i tidningen, där jag skrev om allt från tjejsex och gangbangs till instruktioner för oral- och analsex. Jag skrev för dem i 10 månader, innan jag försökte göra en spalt om porrbranschen. Jag hade länge varit jättenyfiken på porrbranschen, och när jag hade en "journalistisk ursäkt" för att undersöka den närmare, kontaktade jag Mike Beck för att få vara med i en porrfilm. Först var idén bara att göra ett reportage om hur det var att spela in porrfilm, men jag blev fast på en gång! Det visade sig att jag älskade porr, och jag har inte kunnat sluta sen dess. Reportaget blev för hårdsmält för FHM, och dom ville inte ha det... Min första film gjorde jag i Februari 2008, så jag har hållit på i ett år nu. Nu i Februari 2009 gör jag min första egna film!

- Vilket är det roligaste jobb du gjort?
- Min allra första DP (dubbelmacka)! Det var för Mike i Februari 2008, och vi filmade en scen som ska användas i en Lolitafilm. Det var helt rått! Jag spelade en träningsinstruktör, som var mycket sträng mot två killar. Dom tröttnade på mitt tjatande och bestämde sig för att lära mig lite folkvett. Hihi! Dom tog mig i båda hålen samtidigt, och jag visste med en gång att detta ville jag göra MYCKET mer av! Jag skrek så högt, att alla på setet kom för att se vad som var på gång. Ett gäng på 5-6 modeller blev bara sittande och glodde på oss, medan vi knullade på ;) Hehe.

- Det värsta?
Hmmmm.... Kommer inte på nåt egentligen... Eller jo! Jag tror det måste vara när vi spelade in "Kvinnofängelset" och min motspelare inte klarade att ha hård kuk i mer än 2 minuter i taget. Det var tråkigt! Dessutom var jag tvungen att stå i helt vansinnigt tröttsamma och jobbiga ställningar, så jag var supertrött bara av det. Och min motspelare hjälpte inte till alls. Det var jobbigt.

- Har du lika skönt på film som det ser ut?
- Ja, faktisk! Ibland kan det vara jobbiga ställkningar, och då händer det at jag måste skrika lite bara för att jag har ont i musklerna. Haha! Det låter ju i alla fall som om jag skriker av njutning...

- Får du orgasm på riktigt framför kameran?

- Nej. Det har aldrig hänt. Men det hade jag aldrig sagt till en herrtidning;)

- Finns det något du ännu inte provat som du fantiserar om att göra på film?

- Gangbang... Massor av sperma osv... Hehe. Jag har nog lite slyniga fantasier...

- Hur känns det att se sig själv ha sex på film?

- Det känns oftast otrolig bra! Men om det är dåligt ljussatt osv. och jag inte ser bra ut, då är det inte kul. Man är ju lite fåfäng också. Då blir jag arg på regissören som inte har sagt ifrån.

- Hur många filmer har du varit med i?

- 14 hela filmer.

- Vad tjänar man bäst på? Film, foto, stripp, annat?

- Stripp!

- Vilken är din favorit-sex-leksak?

- Rabbit!!!

- Varför det?
- Den ger mig så snabba och häftiga orgasmer! Jag är nämligen leksaks-testare för www.6toyz.no och jag har testat månge leksaker, men Rabbit är det enda som gör susen för mig!

- Hur lever du privat (har du barn, är du gift, osv)?

- Hus, hund, två bilar och en sambo. Och chokolad! Jeg jobber mycket, mycket med den administrativa delen av mitt jobb, jag strippar på svensexor varje helg, och annars tränar jag, går på konserter, läser böcker och ser på film. Jag tycker mycket om yoga och meditation, och jag har nog en lite alternativ livssyn. Jag är övertygad om "Law of Attraction". Jag tror vi skapar vårt eget liv;)

- Du vägrar operera silikonbröst – varför det?

- Jag anser att vi som jobbar med kropp och sexualitet har ett stort ansvar inför andra kvinnor, och i synnerhet inför yngre tjejer. Det är så månge unga och omedvetna tjejer idag som plågas av ett sterilt och ofeminint skönhetsideal. Vi som är stolta över våra kroppar, och som har styrkan att stå upp för den, måste använda vår position till att inspirera flera tjejer att älska sin kropp som naturen skapade den. Det är viktigt att vi berättar för dem att de är härliga och perfekta precis såna som dom är! I grund och botten är det egentligen helt ok med silikontuttar. Men jag tycker det är otrolig skumt att det faktiskt håller på att bli normen! Det är nåt allvarligt fel med världen, när man tror att det är normalt att väga 50 kg och ha jättestora bröst. Det är inte sunt för varken mental eller fysisk hälsa.

- Många tjejer i sexbranschen har ju silikonbröst, är det inte svårare att konkurrera?

- Den goda nyheten är att det faktiskt blir mer og mer populärt med naturliga bröst nu. Silikontrenden i porrindustrin är på god väg att vända, eller åtminstonde att jämna ut sig. Dessutom kommer man alltid längst med personlighet och charm. Du kan ha stora silikonbröst och en slank brun kropp, men om du inte har något eget och speciellt att bidra med, så blir man bara en i mängden. Personlighet, arbetsinsats och inställning skaffar dig många fler filmroller än silikonbröst.

- Hur reagerar dina vänner/familj på det du arbetar med?

- Mamma och pappa vet att jag är mycket självständig och aldrig skulle låta mig övertalas till något jag inte vill göra. De vet också att jag har ett väldig bra förhållande till min egen kropp och sexualitet. Och så vet dom att jag kommer att göra allt jag vill, oavsett vad dom säger. Jag är otroligt envis! Hihi. Men jag och mina föräldrar har en väldigt bra och öppen relation, och vi pratar med varandra varje vecka. Så länge dom hör på min röst att jag är lycklig och glad, så är ju deras jobb gjort. Detta är mitt val, och det är också mycket viktigt att jag står för det till 100%.

- Vad säger du till dem som är kritiska till det du jobbar med?

- Det skiter jag i! ;) Jag har det fantastisk, och de som inte förstår det, kan ju bara titta åt andra hållet.

- Tycker du att det är problematiskt att jobba i sexbranschen?

- Nope!

- Men det finns ju ändå vissa problem i branschen - vad kan man göra åt dem?

- Det är upp till kvinnorna att revolutionera branschen. Porrindustrin är alltför mansdominerad, och det finns många män med alltför låg moral. Vi har ett stort ansvar, både när det gällder hur vi påverkar genom filmerna och när det gäller rekrytering av nya modeller. Flera starka och positiva kvinnor skulle nog vara väldigt sunt för branschen.

- Hur skulle du förända världen om du kunde?

- Jeg skulle införa en lag om att alla nyhetssändingar och tidningar måste innehålla minst 80% glada nyheter!

- Vad gör du om tio år? - Tjugo år? - Trettio år?

- Jag har ingen aning! Allt i mitt liv händer så fort, och jag blir jämt överraskad själv! Min sambo säger att han känner att livet med mig är som att vara på Liseberg. Det kan gå väldigt fort, man vet aldrig vad som väntar runt nästa sväng. Men det är mycket godis och action!
Men jag kan försöka gissa:

Tio år: Jag driver Skandinaviens ledande porr-produktionsföretag Scandinavian Candy. Jag har fått två barn och jobbar därfor lite mer bakom kameran. Jag har också varit med i minst en vanlig spelfilm!

Tjugo år: Jag skriver böcker och mediterar och uppfostar mina barn.

Trettio år: Jag reser mycket och håller föredrag i hela världen om kvinnor, sexualitet, styrka, stolthet, självförtroende och frihet.

- Är du feminist?

- Yes! Men jag är också maskulinist. Mest av allt är jag Humanist.

- Varför?

- Jag älskar både det feminina, det maskulina och det mänskliga.Fakta:

Namn: Caroline Andersen
Ålder: 24
Familj: Sambo, 3 syskon, båda föräldrarna
Husdjur: Min älskade hund från Spanien
Läser: Marian Keyes, Doreen Virtue og Og Mandino. Jag älskar också en Feng Shui-bok som ständigt bläddrar i.
Ser på film: A Dirty Shame
Dricker helst: Champagne och Gin-tonic

Gott råd till girlscorners läsare: Var alltid din egen allra bästa vänninna!

Hemsida/hemsidor:
www.carolineandersen.com

FOTOGRAFIER AV: Aniken Vanity Valstad / www.gudinne.no

 

MÅNADENS är rubriken under vilken vi varje månad presenterar en person som utmärker sig på något speciellt sätt. Det kan vara genom sitt utseende, sina prestationer, sina uttalanden eller på vilket sätt som helst, så länge vi finner det värt att uppmärksammas.